Váradi Sándor blogja

A rendszer és a pártok szerepe értelmezhetően

A történések, a megtapasztalások, az összefüggések jól mutatják, hogy a zsidó-polgári rendszerekben nincs és nem is lesz lehetőség a sorsunk megoldására és kilábalására.
A pártok által működtetett kormányok nem tudják, sőt nem is akarják megoldani ezt a helyzetet, mert a zsidó rendszer nem teszi lehetővé az általa biztosított és meghatározott színtér kereteinek átlépését! Ezért lehetetlen és teljesen reménytelen ebben a rendszerben normálisan megoldást keresni.  Okulásként kivilágosodik, hogy semmi értelme nincs pártokat, de még ezekhez kapcsolódó szervezeteket sem fenntartani, működtetni, újabbakat létrehozni, valamint ezen a módon bekapcsolódni a politikai küzdelmekbe.

A párt fogalmát, ideológiáját az „idegenek”, pontosabban a szabadkőműves - cionista – zsidók és hozzájuk kapcsolódó multik, bankárok hozták létre a megosztottsághoz, a figyelem eltereléshez, a félrevezetéshez, és nem utolsósorban a fosztogatáshoz a köznép, a megvezethető birkanép, egyszerűen a többség számára, akik ezeket tabuként kezelve, szemlesütve, töredelmesen engedelmeskedve, szinte kötelesség tudatból és készségesen kiszolgálnak, asszisztálnak hozzá. - Mennyire nevetséges, hogy így működik, így működtetjük a világot! - Tudva lévő és tagadhatatlan, hogy a pártok szereplését a túlburjánzott erkölcstelen emberi magatartások, gátlástalan hazugságok, képmutatások tömkelegével együtt „burkoltan” a nemzet kifosztása, tönkretétele - elsősorban az idegen érdekek és azon belül az önző saját uralmuk biztosítása - jellemzi.

Tudni kell, hogy a zsidó elv alapvetése: „Oszd meg és uralkodj!”
A szabadkőműves - zsidó kreálmányok tömkelege biztosítja ezt, ezért vannak a p-ártok, azok egyéb szövetségesei, szervezetei, továbbá különböző egyházak: katolikus (lásd az egyház fejét), református, hit gyülekezete, jehova stb., az alapítványok - szervezetek zöme, - ha sikeres és még nem zsidó fertőzött, akkor az lesz előbb, utóbb -, média, stb. Mert pénzzel szinte mindenhová beférkőznek, mindent befertőznek, - amíg az emberek velük meghasonulva megvehetőek, lepénzelhetőek -, hogy elvüket, tervüket sikeresen véghez vigyék. Ez látható és tapasztalható a gyakorlatban is, többek között még egy kirívóan kártékony trükkel is settenkednek a megtévesztés, a kifárasztás érdekében, hagyják érvényesülni a kommunista, bolsevik, még a radikális gyökerű formációkat is, majd amikor már nincs rá szükségük, beáldozzák, tönkre teszik őket, viszont az igazi nemzeti gyökerű, az ősi - nemzeti szellemű kezdeményezéseket már csírájukban is megkísérlik megsemmisíteni.(!)  
 
Tehát, értelmetlen és okafogyott, idő, energiapazarlás pártokkal foglalkozni, fenntartani, szavazgatni rájuk, legyenek azok bármennyire is nemzetiek vagy radikálisak, mert valódi változásokat nem képesek kivívni a jelenlegi rendszeren belül.(!) Még egyszer: a jelenlegi rendszeren belül se így, se úgy, sehogy sem és semmit sem lehet már rendbe tenni!
  
Más rendszer, más megoldás kell!
Ez a lényeg!
Ezt szükséges megérteni!
Ennek szellemében lehet és kell tovább cselekedni!
Az egyetlen járható út az Isteni, valamint a Szentkorona értékrend alapján - amelynek keretein belül van esély elérni a valódi élet értelmét – a nemzetben gondolkozó, cselekvő népi mozgalom és az általuk életre hívott szuverén népképviseleti nemzeti kormány!

Még néhány gondolatsor említésre.
A másság tiszteletét hirdetők nemzetünket képmutató jelszavakkal, megvesztegető ígéretekkel, alattomos eszközökkel – saját érdekükért – próbálják megreformálni, modernizálni, valójában azonban szétzülleszteni, szellemileg és erkölcsileg gyökértelenné tenni azáltal, hogy velünk mindig a burjánzó anyagiasság és dogmák fojtogató mocsárvirágát szagoltatják. Fel kell ismernünk, hogy ők a leggonoszabb ellenségeink.

Aki eltűri, hogy idegen csábítók és ámítók megfosszák az elődeivel való együvétartozás érzésétől, az elveszíti az összefüggést a saját kultúrájával és erkölcsileg támasz nélkül marad. Az erkölcstelen, nemzettudatától megfosztott nép tudatlan tömegnéppé válva gyenge és könnyen leigázható, rabszolgásítható lesz! Így van ez most a köznéppel, a középen álló, jóban - rosszban együttműködő, birka türelemmel bíró tömegemberekkel, akik a beléjük tukmált és a maguk által is beleképzelt áltisztességükkel és jónak gondolt viselkedésükkel, zömében a megélhetésük biztosításáért fenntartják, éltetik, működtetik ezt a gátlástalanul élősködő zsidórendszert. Egy szó, mint száz, a válaszokat már sokan tudják, a zsidóság nem tud mást adni, mint ami a lényege, de az árulókat, a velük / mellettük kollaborálókat, a kiszolgálóikat mélységesen meg kell vetnünk és elengedhetetlenül tudomásukra kell hozni, valamint szembesíteni őket a tetteikkel.

A zsidó hegemónia: a szabadkőművesek - zsidók - bankárok - tőkések egyetlen közös államban való egybeolvadásának, a világkormány, az „egyesültállamok” - Unió - létrehozásának szükségességét hirdető eszme, amely szerint a tagállamoknak fokozatosan le kell mondaniuk a nemzeti önrendelkezésükről a közös állam javára. Ezek nagyon sok vonatkozásban már tapasztalhatóak. Ugye észrevettük már! Akkor mire várunk még?

Gondoljuk át ezeket a végzetes terveket!
Vajon ezt és így akarod magyar nép?

Végkövetkeztetés: a megmaradásunk, a létünk érdekében a jelenlegi rendszer, ami már egyébként is rogyadozó, ingatag lábakon áll, ráadásul bizonyos akták alapján bizonyított köztörvényes bűnözők toldozzák, foltozzák, amely előbb, vagy utóbb de mindenkép összeomlik, össze kell omlania, ehhez kell hathatósan közreműködni, s a lehetőségüket szűkíteni, lerövidíteni, és ami a legfontosabb feladatunk, az a felettük való GYŐZELMÜNK!

Ne vesztegesd az idődet arra, hogy valaki más életét éled.
Ezért hittel küzdj, és küzdve bízzál a sorsfordulás elérésében!
Semmi nem történik veled véletlenül, és akármekkora kátyúban van az életed, ez mind csak arról szól: Itt az ideje az elnyűtt, egyre keskenyedő, fogyó régi utat egy újra, egy élhetőbbre cserélni!

Váradi Sándor

2010 02.12.


Kapcsolódó írás: Mit kell tudnod még


Nincsenek megjegyzések: