Váradi Sándor blogja

Mit kell tudnod még!

Egy tényt

„Tény az, hogy a hazánkban lakó zsidó népesség nagyobb része és az ország lakosságának többi tömegei között felfogásbeli ellentét van!”
1938. évi első zsidótörvény indoklásából. / könyvrészlet /

Tehát alapvető tény: a zsidó népesség és a nem zsidó népesség között lényeges felfogásbeli és életvitelbeli különbség van!

Ez a gondolat a mai napig is helytálló, mi több örökérvényű, és e szerint kell hozzáállni szinte minden zsidó származású és az őket képviselő egyénekhez. Csak ennek a cáfolatlan ténynek a figyelembe vételével lehet mindennemű állást foglalni velük szemben. Nagyon komolyan kell venni ezt a bizonyított zsidó normát, mert csak ebből az alapállásból és kiindulásból lehet megközelíteni a velük, vagy általuk történt eseményeket. Aki ezeket cáfolja, az magát nevezi meg annak. Aki pedig elismeri és megerősíti, az elgondolkozik, hogy miként cselekedjen, mert csak ez lehet a kivezető út a saját élete, életünk, sorsunk bajaira és a megoldására.
/A mihez tartás végett./

Miért van az úgy, ahogy van

Nézzük a részleteket:

Értitek emberek ezt?! Felfogásbeli különbség van! Tudjátok mit jelent ez? Ez egy égbe kiáltó lényeges felismerés és alapvető tézis a tovább lépésben, a helyzetek kezelésében. Miért is? Nézzük az okokat, de most csak röviden és tömören.

A zsidók alapvetően képtelenek az Isteni igazság, az erkölcs, a becsület szerint létezni, mint a magyar és a nemzetben gondolkozó ember. Ezek azok a jellembeli tulajdonságok, amelyek a zsidó népekben nincsenek és nem is lesznek meg! Mert akiknek a pénz az istenük azok emberi mércét nem ismernek el. Ha mégis találkozol ilyennel, az csak álszent képmutatás, tetszelgés, és ezt ne feledd! Ne ess bele abba a hibába, hogy higgy nekik, ne adj lehetőséget, hogy félrevezethessenek, de még kísérletet se tégy, mert az lesz a veszted, egészen biztos, előbb vagy utóbb, de mindenképp! Mert a zsidó csak kihasznál és élősködik akin, s amin csak tud, ez a lételeme!

Ezért kellett a saját világukat, ideológiájukat, vallásukat az ő valóságuk szerint felépíteni, és a másokét (értsd a nemzetekét) torzítani, hogy az így kialakított elvükön keresztül, tudatosan manipulálva hatást tudjanak gyakorolni az emberek, a nemzetek felett, hogy az életüket, élősködésüket, uralmukat biztosítani tudják. Különösen veszélyesek azok az elemek is (személyek), akik őket képviselik, az ő érdekükben cselekszenek, feláldozzák magukat a hatalom érdekében az emberekkel szemben, az anyagi javak, a fényűző élet reményében.
Tehát így a zsidó identitás nem szellemi, hanem materiális, anyagi világban él és gondolkozik, és a zsidó genetikai hajlamaiból fakadóan része a cionista elvnek, szemléletnek is.

Lételemük a hazugság, a pénz, az uzsora, a harácsolás, az ő felfogásaik szerint úgy gondolják, hogy jól teszik a dolgaikat - az önző érdekeik szerint. Mert úgy gondolják, hogy az ügyesebb, a cselesebb, a rafináltabb győz és győzhet. Amit megszereznek bármi áron azt jogos tulajdonuknak tekintik. Nem érdekli őket, hogy a másik félnek, vagyis akitől megszerzik, elveszik azt, ami nekik kell, mi lesz a sorsa, a további helyzete.

További jellemző tulajdonságuk, amire még érdemes odafigyelni: Minden, ami felszínes, a látszat, a külsőség - képmutatás -, az az elsődleges és fontos, a kifelé mutatás, a kivagyiság, vagyis a másoknak való tetszelgés, a félrevezetés az önös érdek szempontjából. Viszont a valóságnak, az okoknak csak másodlagosnak kell mutatkoznia. Ezzel szemben ami „másodlagos”, az a zsidónak és azoknak is, akik ilyen elvek alapján gondolkoznak, az az elsődleges, legalábbis egyenrangú számukra, mert mindkettőre alaposan, gondosan odafigyelnek, más szóval tudatosan foglalkoznak vele. Ezért sikeresek a maguk módján a kettős mérce alkalmazásával, - ami nem mellesleg - többnyire a mások hátrányára. Ezek alapvetően az eszközeik, amivel érvényesülni tudnak mindaddig, míg a jóra való nép fel nem fogja és meg nem érti ezeket az összefüggéseket, következtetéseket és az ebből fakadó alapvető bajaik okát.

Hogyan működik ez? Ők tisztában vannak a céljaikkal, gondolataikkal, cselekedeteikkel, értik és tudják, hogy mit miért tesznek. Szinte maximális pontossággal időben és térben is, kockáról kockára, tudatosan tervezve, építkezve haladnak viszonylag az elképzeléseik szerint, és az eredményeik alapján felbuzdulva, már kiegyensúlyozottabban tudják kezelni a helyzeteket, mint az ellenségüknek tekintett emberek (őslakosok, igazságot képviselő emberek), ezért tudják még hatékonyabban növelni befolyásukat a céljaik elérésében.

Tehát ebből fakadóan az alapvető problémánk részben abból ered, hogy lépés előnyben vannak velünk szemben, - mert szembekötve vakon hagytuk, és még mindig gyámoltalanul állunk ezzel szemben. Mindezekre ráadásul - és sajnos - sokkal többet foglalkozunk velük, valamint az általuk diktált, kreált maszlagokkal, így feléljük és az ő előnyükre fordítjuk a saját energiánkat. - Mert minél többet azzal foglalkozunk, hogy ők mit mondanak, mit akarnak, mi ráadásul ezek ellen tiltakozunk, követelőzünk, petíciózunk, tüntetünk, erre pazaroljuk az energiánk nagy részét, minekután már nem jut elég értelmesebb dolgokra. Az emberek tüntetése, tiltakozása is zsidó taktika, vedd már észre ezt is, ők kreálják, hogy te meg élj vele, hogy ezzel is lekösse az energiádat, terelje figyelmedet, félrevezessen, stb. - Ehelyett az időnket és az energiánkat a saját elképzeléseink kidolgozásával, kialakításával, kieszközölésével, kiharcolásával, megvalósításával és saját jövőnk építésével foglalkozva csoportosítanánk át.
A tanulság ebből az, hogy a lépés előnyt kell megfordítani, vagyis ki kell harcolni valahogy, valamivel, hogy velünk, a néppel foglalkozzanak, mert így az energiáikat mi tudjuk lekötni, csökkenteni azzal, hogy velünk foglalkoznak, ezáltal bizonyos mértékig el lehet vele terelni a figyelmüket a saját szándékaiktól, céljaiktól.

Ellenkezőleg a nemzet fiai, lányai nem igazán tudják mit és hogyan kell, kellene tenni, cselekedni, csak a bolyongás, sóvárgás, tanácstalanság tapasztalható szinte mindenhol. Mert csak azzal foglalkozunk, hogy mások, - a zsidók - mit akarnak, mit tesznek, hogyan manipulálnak, zsarolnak, fosztanak ki bennünket. Pedig többféle lehetőséggel, eszközzel lehetne fordítani a helyzeten a hozzáállásunk változtatásával.

Tehát innen való a címben megfogalmazott felfogásbeli és életvitelbeli különbség azokkal szemben, akik nem úgy gondolkoznak, mint a magyar és a nemzetben gondolkozó ember. Az az ő világuk, ez a mi világunk! Ezeknek tudatában már világos kell, hogy legyen minden józan gondolkozó és érző embernek, hogy nincs miről egyeztetni, nincs miről tárgyalni, nincs miről vitázni, nincs mit kérni tőlük, egyáltalán nincs is miről beszélni velük. Innentől kezdve Tisztelt nemzettárs, Isteni és emberi lélekkel megáldott ember, tudod mihez kell tartanod magad, tudod mi a Te feladatod a hazád, a családod és a saját magad érdekében! Ezentúl most már fel a fejjel, tiszta szívvel, hittel, józanésszel tedd, amit tenned kell és mindig úgy tedd, ahogy a helyzet megkívánja, emberi és emberséges módon, ha kell védelemben, ha kell harcban jeleskedve, de mindenképp aktív cselekvéssel!

Magyarok! "Gondolkozzatok el még azon is, milyen veszélyben vagyunk most és milyen végzet előtt állunk, ugyanis Palesztinában is a föld eladásával kezdődött majd alakult ki a jelenlegi helyzet" - hasonló sors várhat ránk is! Ezt Te ölbe tett kézzel várod?

Nézz körül, hogy ki él és virul ebben az országban, - de máshol is - és ki haldoklik, ki nyomorog, kiknek romlik az élethelyzete! Gondolkozz el ezen és hozd meg a döntést magadnak, élj és cselekedj ezen túl ezzel a tudattal. Érezd minden cselekedetednek a felelősségét, mert a saját sorsodról és a sorstársaidról van szó! De tudd, hogy helyetted nem fog cselekedni senki az érdekedben, - amit neked kell megtenni - ha te nem teszel semmit, csak vársz és hallgatsz! Ha jobbat akarsz az életben, az élettől, mint eddig volt, akkor legalább egy kicsit változz, változtass a hozzáállásodon, nézőpontodon, mert csak akkor lesz másképp és jobb neked és sorstársaidnak is.

Mérlegeld az alábbi bölcs mondást!
„Ha az életben mindig ugyanazt teszed, ugyanúgy csinálod, akkor az élettől mindig ugyanazt az eredményt kapod.”
Így hova jutsz?
Gondolkozz és dönts, de azt is tudd, hogy nem dönteni úgy sem tudsz!


Váradi Sándor

2011 04. 17.


Nincsenek megjegyzések: