Váradi Sándor blogja

Végtelen tudatosság vagyunk

A gondolkozásod határozza meg az egész életedet.

Gondolkozásod, tudatod a Te valóságod.
Kérdés, hogy a valóságodban jó úton jársz-e?
A járható jó út valósága igazság, szeretet, igazság szeretet.

Amivel tele van a fejed, az fogja meghatározni az egész életedet.
Például: a média, főként a tévé, a hatalom, a vallás, az egészségügyi "maffia", az oktatás, stb. hazugságaikkal, félrevezetéseikkel, a tőlük áramló kifordított információkkal töltjük meg az elménket. Az iskolákban a gyermekeinknek is téves, hazug, kiforgatott tananyagból oktatnak, az élelmünket is bizonyítottan mérgezik, és így tovább. Ezekről beszélünk, ezekről formáljuk véleményünket, világképünket, bizony olyanokká, azonossá válunk, és így befolyásolják, s határozzák meg ezek az életünket, időt nem hagyva a gondolkozásra. Mindezekből érthető, hogy szándékosan butítva, kábítva vagyunk.

A másik, ami még meghatározóvá tudja tenni az életedet, ez pedig az érzelem. Erről ebben az írásban nem térnék ki hosszasan, csak néhány gondolat erejéig. Tehát minden gondolat, ami megjelenik a fejedben érzelmeket, érzéseket vált ki belőled, függően attól is, hogy a körülötted történő eseményekre hogyan reagálsz, például félelemmel, vagy örömmel. Ennek hatására további gondolatok alakulnak ki a „fejedben”, amik az események függvényében lehetnek pozitívak, vagy negatívak. Ezért nem mindegy, hogy mivel töltjük meg az elménket. Fontos azt a meghatározó tényezőt is figyelembe venni, hogy az érzelmeidet kontrollálni, megfelelően kordában kell tartani ahhoz, hogy higgadtan tudj az elméddel továbbra is gondolkozni. Ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad az érzelmeid! Ne hagyd azt sem, hogy mások befolyásolják az érzelmeidet és elmédet! Légy tudatosabb, mint eddig voltál. Mert ami ma vagy, az az, ami eddig voltál. Ami holnap leszel, az az, amit most teszel!

Egy összeállítás a fel-ébredéshez:

Végtelen tudatosság vagyunk, Te is, Ő is.
A gond csak az, hogy nem használjuk, nem formáljuk megfelelően a tudatunkat, és nem gazdálkodunk okosan sem a szellemi, sem a fizikai energiánkkal sem. A végtelen tudatosság energia mezőiben bolyongva, vesződve keressük a helyünket. Hagyjuk, hogy folyamatosan elvegyék tőlünk az energiákat, az élet energiáit, leszoktattak, leszoktunk a spirituális-tudatos gondolkozásról, mert azok az erők, amelyek minket leszoktattak, azok viszont nagyon jól tudják és használják ezeket az összefüggéseket. Mert tudják, hogy a világ a tudatos gondolkozás és energiák alapján működik.

A tudatosság lehetőségei óriásiak, nagyon egyszerűek, könnyen megszerezhetőek, kezelhetőek, használhatóak, és nem utolsó sorban a betartása igazolja a szellemi erkölcsiséget.

Az ősi írások arról szólnak, hogy Isten bennünk van, és tetteinkkel az Igazságot felvállalva, megtartva és megvédve nekünk kell megvalósítanunk akaratát. Mert Isten a földön az igazságon és szereteten keresztül tud az emberekben megnyilvánulni. Ő nem egy tőlünk kívül álló lény, hanem itt van körülöttünk és bennünk, amit a teremtett világban látunk az mind az Ő energiája.

Tehát sorsunk lapjait mi írjuk és még véletlenül sem mások.
Ezt el kell fogadni és meg kell érteni, ha tetszik, ha nem.
Ha rájössz erre, tetszeni fog!

Párbeszéd:

Tiéd a legnagyobb fegyver! Ha élsz vele!
Mi az a legnagyobb fegyver?
A legnagyobb fegyvered a tudásod, illetve tudatra ébredésed és annak a következetes alkalmazása a mindennapokban!
Miért kell nekem tudatra ébrednem?
Mert ha tisztában lennél azzal, hogy mi történik körülötted, kik nehezítik meg az életedet, kik tesznek neked keresztbe az életed során, kik az ellenségeid, és mindezeknek az összefüggéseinek meglátásával, akkor már régen nem ezt az utat járnád, és már régen megtetted volna a lépéseket azokkal szemben.

Talán még mindig nem érted, hogy mire van szükség.
Mit kell tennem? Mire lenne szükség?
A következetes gondolkozást, a tudatos összetartozást, az emberek összefogását, és az erőnk egységbe kovácsolásával az önvédelmünket, az önműködő - önellátó gazdálkodásunkat kell megvalósítani. De nem a hatalommal, mert az lepaktált már az idegen cionista bankárvilág, a multi–nagytőkések, fosztogatók uraival-démonaival az általuk erőltetett új világrendjük-uralmuk érdekében. Összefogni csak azokkal az emberekkel szabad és kell, akik nem akarnak a saját hazájukban kiszolgáltatottan élni és a gátlástalan rablóbanda rabszolgái lenni, és nem a jött-ment idegen betelepülőkkel (cionista - zsidók), akiket most szigorúan a körön kívül kell tartani mindaddig, míg a rend, az értékrend helyre nem áll! (Tudni illik az idegenek itt soha nem gondolkoznak úgy, mint egy hazafi, vagy Kárpát hazába született ember, nem érzik a helyzet súlyát, csak az életfeltételeinket rombolják, pusztítják, mert ők nem képviselnek erkölcsi, emberi tartalmat sem. Ezért őket rendre kell utasítani, vagyis tudatni kell velük, hogy hol van a helyük. A magyar kö....be, a magyar emberek életébe nem lehet beleszólásuk. Rendteremtés érdekében ezt be kell tartani.)
Ez nagyon fontos nézőpont! Ez most az elsődleges lépés is!

Ha úgy érzed, hogy nincs elég információd, tudásod ezekkel kapcsolatban, akkor szerezd meg még most, olvass, tájékozódj, mert életmentően szükséged lesz rá! Ne tétlenkedj tudatlanul, mert elveszel, s áldozat leszel. Ha eljő az idő, mikor a harcban a lét lesz a tét élesben, és ha nem ismered jól az ellenségedet (cionista - zsidók), nagy bajba kerülsz.

Ne add könnyen az életedet és nagyon figyelj, mert az igazi ellenség alattomosan, orvul támad, és könyörtelen! Mert nincs lelke, és a véred, az életed az ő diadala. Ezért kell a tudást megszerezni és felismerni az ellenséget időben és mindenkorra. A képesség a tudás benned is megvan, csak elő kell venni, figyelni és nyitni kell az elmédet, a szívedet, ki kell szélesíteni a befogadó képességedet. Tehát szegezd a figyelmedet abba az irányba ahonnan neked, hozzád szólnak, neked akarnak segíteni és téged hívnak, hogy tarts össze a környezetedben lévő emberekkel. Még egy fontos: ne mindig csak az eszedre hallgass, hanem a szívedre is, és nem utolsó sorban az összefüggések meglátására, hogy legyen értelme a tettednek és a hatékony védekezésednek.

Egyre jobban, egyre élesebben kell meg küzdeni mindenkinek az életben maradásért. Talán nem érzed még, de jobb, ha elhiszed és felkészülsz rá. Szerezd meg hozzá "a kulcsot", az eszközt, a látást, a tudást! Ne süssd le fejed, hanem emeld fel, nyisd ki a füled, a szemed, a szíved, fogadd, amit jónak érzel, ami az embertársaid érdekét és a te érdekedet szolgálja, és nem a hatalomét és a hatalmat kiszolgálóiét.

Jó tudni, íme egy kis ízelítő a mai helyzetről:

A hatalom urai-ördögei.
A világ ma erőre szomjúhozik. Ma a Hatalom zabolátlan, torzszülött démona tombol. Feni a fogát minden erőre, bekebelezné azt, jöjjön bár pénzből, sikerből, öldöklésből, érzékekből vagy eszmékből. Így hát lehengerlő az Erő Mítosza, legyen az fizikai erő vagy szellemi, pontosabban: nem-fizikai. Olyannyira általános lett a hatalom akarása, hogyha ezt valaki az élet, bárha egy kicsi szintjén is, de nem képes gyakorolni, szinte megfelelési, személyiségi zavarokkal küzd.

A hatalom démona nem törődik már azzal sem, hogy szinte elhomályosult önkívületi állapota nevetségességbe fúl, mert tudja, érzi, hogy az emberek gyávák és vakok. Pedig a hatalom urai-„démona” is gyáva és ostoba. Rendkívüli a csábítása, mégis könnyen átlátható. Rettenetesen fél a haláltól, ezért gyakran ölti fel a halálosztó maszkját, és mészároltatja le emberek és lelkek millióit. És rettenetesen fél a belső erőtől. Ugyanis legfőbb célja az, hogy mindent külsővé, felszínessé tegyen. Külsővé, felszínessé tegye magát az embert, tetteit, gondolatait, megérzéseit, külsővé tegye, hogy ezért elvehető lehessen, kisajátítható és kiárusítható, és az ember zsarolható, önmagáért esedező, gügyögő, arctalan lény.

A hatalom gyakorlása / a politika tudománya / az utóbbi évezredben világszinten a lopás, az ámítás, az átverés, a hazugság, a csalás és árulás szintjére süllyedt. A világ ma a hatalom urainak, démonának a markában van. Önnön gőzölgő burkában gomolyog, őrlődik, szenved és ordít. Aki képes megnyitni a lélek kapuját, az elől a démon szűkölve menekül. Itt bizonyosság van! Nem lehet valamiféle tévhit áldozatául esni, mert ennek az erőnek az a döntő tulajdonsága, hogy eloszlatja a haláltól való félelmet.

Tehát a pusztító világerő új világrendje soha nem fog tudni megvalósulni, ha ráébredsz arra, hogy a valóság egészen más, mint amit elhitetnek veled, és a tudatos emberek elkezdik szellemi tudatukkal, közösen felépíteni az Új Világot.

Gondolatok a tudat, az igazság bizonyosságáról…
Fogadd el, hogy a mai világban sajnos semmi sem az, aminek látszik.
Ez igazság!
Fogadd el, hogy a problémákat nem lehet megoldani ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amellyel létrehoztuk őket. Ez is igazság!
Fogadd el, hogy a tudatosság hiánya nagy probléma, de nem csak azzal van baj, amit nem tudunk, hanem hogy amit tudunk, az sok esetben nem úgy van! Ez is igazság!
Fogadd el, hogy amit jelenleg tudsz az elég valamihez, de nem biztos, hogy mindenhez. A tudás éhsége végtelen. Ez is igazság!
Fogadd el, hogy mindent egyszerre nem tudhatsz, mert születésedtől fogva minden az idővel zajlik, érik és az időnek egyetlen egy oka van, az hogy nem történhet minden egyszerre. Ez is igazság!
Fogadd el, hogy az ember és az emberi értékek mindenek előtti előtérbe helyezése nélkül nem lesz előre lépés, jobb élet körülöttünk és a földön sem. Ez igazság!
Fogadd el, hogy az emberi értékek érvényesüléséhez vezető út az, hogy először mindenki saját magában, majd a saját háza táján „sepregessen”, tegye helyére, rakja rendbe az isteni értékű erkölcsi normákat ahhoz, hogy tisztességesen helytállva, hitelesen tudja képviselni magát a közösségben, a társadalomban. Ez is igazság!
Fogadd el, hogy az emberek egymás iránti tisztelete, a megbecsülése, az igazságosság maradéktalan betartása emelhet ki ebből a kifordított, erkölcstelen, hazug, élhetetlen torz világból. Ez is igazság!
Fogadd el, hogy az élet, az isteni élet az igazságban rejlik.
Keressd tudatosan az igazságot, megtalálod benne az életed értelmét.
Mert az igazság szabaddá tesz!

A kulcs: az igazság valóságának megismerése, feltárása, elfogadása, megélése, kiszélesítése és elterjesztése minél gyorsabban.
Az idő fogytán, ne késlekedj, cselekedj!

Ha száműzöd a kétséget magadból, akkor a bőség uralkodik, és minden lehetségessé válik számodra.

Gondolkodj cselekvő emberként, és cselekedj gondolkodó emberként.

Abban a pillanatban, hogy helyesen kezdesz gondolkozni, az a valami ott belül, a benned lévő erő, ami nagyobb, mint a világ, megéled és átveszi életed irányítását. Éltet, felruház, vezet, véd, irányít, biztosítja az életet. Ha hagyod.


Váradi Sándor

2011 január 25.

Nincsenek megjegyzések: