Váradi Sándor blogja

Nemzetmentő sorsfordulás

A sorsfordulásunk akadálya, buktatói, s lépései

Az emberek többsége több időt és energiát fordít arra, hogy kerülgesse a problémákat, mint arra, hogy megragadja és megoldja őket.

Az emberek többsége szintén több időt és energiát fordít arra, hogy a problémák létezésével, feltárásával, miértjével foglalkozzon, mint arra, hogy a megoldásokon gondolkozzon, és a megvalósításán dolgozzon.

Továbbá;
a szenvedéseink egyik / másik oka az, hogy mások példája után megyünk, nem a szellemünk, értelmünk irányít bennünket, hanem a megszokást követjük.
Másképpen, többnyire a tudatalattink, berögződéseink irányítanak már, mert sokaknak így könnyebb, kényelmesebb, csak ez a visszafordíthatatlan végzet felé terelhet. Ha nem gondolkozol következetesen, ha nem vagy ura tudatalattidnak, más lesz úrrá felette! Tudatalattid nem válogat, kérdezés nélkül teljesít minden parancsot, szinte észre sem veszed.

Néhány példát említenék: Elfogadjuk >

> a reklámok csábítását. (Zömében károsan, ártalmasan, megtévesztően, észrevétlenül manipulálják az embereket.)
> a média befolyásolását. (pl. A tévé-től sok mindent kaphatunk, kivéve időt a gondolkodásra.)
> a "multi-kultúrát", az általuk kínált "trendet", és azt a téveszmét például, hogy náluk érdemesebb vásárolni. (Kell az a sok szemét, bóvli, méreg, amit zömében tőlük kapunk?)
> a gyarapodó, dráguló sárga csekkeket. (Az emberek többsége már azért dolgozik, hogy be legyen fizetve a soron következő, sokaknak ennivalóra, normális életvitelre már nem, vagy alig marad miatta. Ami a legfontosabb, hogy szinte már minden sárga csekkel befizetett pénz idegen érdekeket szolgál. Például: gázszámla, villanyszámla, vízdíj számla, banki csekkek, stb., sajnos a lista nagyon hosszú már. Neked ez miért mindegy?)
> a kormány hazugságait, következmények nélkül! (Nézz utána, légy következetes, lásd meg az összefüggéseket és ne legyél Bólogató János!)
> a rabszolgasorsot, amiben élünk, alkalmazkodunk szinte mindenhez, "vezettetjük magunkat szembekötve vakon..." amit diktálnak nekünk, de jogunk egyre kevesebb van, s végül már nem is lesz! (Így akarod?)
> eltűrjük, hogy folyamatosan permeteznek, (chemtrail) csíkozzák az eget légterünkben, és a HAARP az elektromágneses sugárzásokkal időjárás módosításokat, árvizeket, katasztrófákat idéz elő, az emberek egészségi állapotát nagymértékben veszélyezteti vele, stb., nyilván a hatalom tudtával! (De miért tűröd el ezt? Nem árt néha az ég felé nézni, s látni fogod a csíkokat az égen (kivétel, amikor felhős), amiből te is kapsz bőven és viseled egyre fogyó napjaidban, kínokban vergődve. Ezt Te nem érzed? Ne légy közönyös ezzel szemben!)

Sajnos ebben a mai világunkban szinte semmi nem az, aminek látszik, nem az történik, amit mondanak. Így okozva káoszt, zavart, megosztottságot az emberekben. Rendszerint manipulálnak, megtévesztenek, kifárasztanak embereket, tömegeket azért, hogy ezzel a ravasz csellel becsapva és így időt nyerve elérjék céljukat. Mindenre rávesznek, mert elsősorban "Csalással viselnek háborút ellenünk!"

Eközben a magyar nép meg / kifosztása, (jogainktól, tulajdonunktól, stb.) kivéreztetése, s Magyarország kirablása, felvásárlása gőzerővel történik.
Mindezekről a tények feltárásában egyre több bizonyíték lát napvilágot, hogy ez a rablóbanda (politikai pártok, elsősorban az országot vezető párt-szövetség, a kiszolgálóik, csahosaik és az idegen szövetséges szabadkőműves elnyomók, cionisták, bankárok, pénzoligarchiák) mennyire tudatosan, szervezetten, kitervelten, szisztematikusan teszi, hajtja végre a magyar nép ellen. A magyar lakosság túlnyomó része még mindig nem gondolta végig ezeknek a katasztrofális következményeit!

De gondoljuk csak át egy kicsit, mennyire igaz, nem csak sokak háza, vállalkozása, vagyona van jelzálogosítva, hanem a hazánk is. Mi van még a mi tulajdonunkban abból, amit őseink ránk hagytak a Kárpát-medencében, a természeti kincseinkből, gyárainkból, földjeinkből, stb.? Ez azt jelenti, hogy már szinte csak bérlői vagyunk a "saját tulajdonunknak", házunk, tágabb értelemben a saját hazánknak, őseink földjén, amit mi magyarok örököltünk.

Elkótyavetyéltük, vagyis hagytuk, hogy ez a rablóbanda azt tegyen vele és velünk, amit akar. Meg lehet nézni az "ÁSZ", állami számvevőszék jelentésében, állítólag a weboldalukon is megtalálható, hogy Magyarország teljes mértékben, mondhatni 100%-ban jelzálogosítva van a bankvilág és a jellemtelen, gátlástalan, élősködő szabadkőműves, cionista tőkések számára.

Itt felmerül a kérdés. Hogyan történhetett ez meg? Ki asszisztált mindehhez?
Elsősorban a kormányok, akik hatalmon voltak / vannak jelenleg is, talán a mostani veszélyesebb, mint elődje, mert álnok, alattomos módon, szavakban magyarkodva, - így megtévesztve az embereket - tettekben cionista - zsidó, idegen érdeket képvisel, támogat és valósít meg a magyar nemzet rovására. Ez nem más, mint a legsúlyosabb tett, ami létezik: MEGBOCSÁTHATATLAN HAZAÁRULÁS!

A második kérdésre a válasz, hogy azok, akik ezeket a kormányokat segítették, támogatták közvetlenül vagy közvetve. Az aktivitásuk fokától mérve ők is hibásan cselekedtek, cselekednek! Miért is? Mert a tettükkel, cselekedetükkel a velejéig romlott rendszerhez segédkeznek, illetve éltetik, fenntartják
Kivételnek azon kevés megvezetett magyar embert lehet tekinteni, aki nem ismerte fel benne a valódi szándékot, célt, a tevékenysége, munkája során, vagy nem állt módjában bizonyítottan érvényt szerezni a felismert hibák kiigazításának, tisztázásának, esetlegesen a hivatása miatt került olyan kiszolgáltatott helyzetbe, ami akadályozta mindezek rendbetételében. Ki - ki a lelkiismerete szerint számoljon el magával a következő fogalom alapján:
Mit számít, hogy gyalázatost cselekszel, ha senki nem tudja?
Te magad tudod.
Ezt a tanút semmibe venni, ez az igazi nyomorúság.

Ide illik még Márai Sándornak az árulókról szóló idézete, amin komolyan érdemes elgondolkodni és nagyon fontos egy vízválasztó döntést hozni!
Íme:
"Az emberi perben, amikor csak lehet, felmentő ítéletet kell hozni. Csak akkor nem, ha a vádlottat lassan és hidegen kitervelt árulás bűnében találod bűnösnek. A gyilkosnak hamarabb meg lehet bocsátani, mint az árulónak. A gyilkos legtöbbször indulatban cselekszik, s egész sorsával fizet érte. A gyilkos és az áldozat legtöbbször kötve vannak egymáshoz, valamilyen érthetetlen tövény szerint. A gyilkos legtöbbször bitóra megy.

De az áruló a kezed szorongatja, az áruló a szemedbe néz, terveid faggatja, veled sóhajt, fogadkozik és nyög. Az árulónak ne bocsáss meg soha! Az árulónak ne irgalmazz! Aki egyszer elárult, legyen az akárki, mindegy - annak számára nincs többé vizsga, mentség, feloldozás.
Száműzzed életedből. Részvét nélkül nézzed sorsát.
Közösségben és magánéletben, mindenben, mindig ő az utolsó.
AZ ÁRULÓ RÉSZÉRE NINCS MENTSÉG, NINCS KEGYELEM!!!"

Fel kell ismerni felnőttként az ellenséget, a problémát, amivel szemben állunk, mert csak így tudunk különbséget tenni a rossz és a jó, a rombolás és az építés, a rabszolgaság és az élhető élet között. Ebben már az is vétkes, aki nem ismeri fel (nem akarja), mert ez a közönynek, a tunyaságnak tudható be. Aki viszont nem akarja felismerni, az súlyos és elmarasztalandó hibát követ el, vagyis már szándékosan cselekszik így, mert valamilyen önös érdek köti hozzá, pl.: anyagi, pénz, cionista-zsidó-érdek, -befolyás, stb.

Ennek véget kell vetni, mert a rablóbanda mindezeket kihasználva, semmit nem kímélve kisemmiz, kifoszt, tönkre tesz, nem hiszem, hogy bárki erre vágyik! Hány év, évtized kell még, hogy pontot tegyünk a végére, hogy elég volt, és nincs tovább!

Ezért nem fogadhatunk el semmilyen jónak tűnő ajánlatot. Egyik kormányunk sem kért még bocsánatot a néptől a tévedéseiért, hazugságaiért, pedig volt és van belőle bőven, ezért a nép szenved, viseli a terhét, ők pedig egyre jobban élnek. Ebből le kell vonni a következtetéseket és határozott állásfoglalás mellett két-három kérdést kell feltenni a tisztán látás érdekében, (teszik ezt jó páran, de még nem elegen és hatékonyan) semmi sem mindegy alapon. Ezt követően határozott kiállással meghozni a megfelelő döntést és megalkuvás nélkül, kitartóan véghez kell vinni.

Ne hagyjuk többé, hogy ők mutassák meg nekünk, merre van az előre, az irány, hanem a saját hazánkban a magyar nép diktáljon, mi magyar emberek határozzuk meg mit akarunk, s alakítsuk, formáljuk tudatosabban az életünket (akár nehézségek árán is), mert ez a megoldás kulcsa, ezt kell felfogni, megérteni és cselekedni.
Ne hidd, hogy ez lehetetlen, ne hidd, hogy nincs választási lehetőséged, csak fel / rá kell ébredni, észre kell venni és meg kell ragadni a soron következő tenni valókat, ami mindig előttünk van!
Sajnos sokan elmennek mellette, vagy nem megfelelően alkalmazzák.

Nekünk is szervezetten, tudatosan, összefogva kell fellépni, alapvetően tömören meghatározott elv és kérdés mögé felsorakozva, az önző büszkeséget félre téve kell felvenni a harcot a létünk, jövőnk érdekében!
Ki kell már végre állni az igazunkért, érdekünkért, ne legyünk gyáva, piponya alakok!
Van egy érdekes gondolat, valahol olvastam, ez is ide illik: Mikor sebezhető a világ legnagyobb hadserege? Ha módosul a tudatállapota...
Tehát most nekünk is a tudatállapotunkat kell megváltoztatni, és miénk lehet a "legnagyobb hadsereg".

Ébresszük fel, s ha kell korbácsoljuk fel a magyar tunyaságot!

A mérce minden magyarnak ez kell, hogy legyen:
Legelső a nemzet, a haza, második a család, és csak harmadsorban nézd a magad javát!
Ezt a sorrendet bárhogyan is felcserélve az embert minősíti értékrendjében, elkötelezettségében. Fontos ezzel is tisztában lenni, hogy tudjuk, kivel állunk szemben és fel kell hívni az emberek figyelmét a helyes értékrend követésére! Tudva lévő, s tapasztalható, hogy a sorrend felcserélésével nem tarthatóak fent tartósan, biztonságosan hazánkban az egész-séges élet feltételei, s a jövő senki számára.

A buktatóink...:, amiket ki kell törölni az életünkből: a közöny, a fásultság, a tunyaság, a szalmaláng, a megalkuvás, továbbá a liberális eszme, a csalás, az önzés, a haszonlesés, az álszent, a szemforgató, képmutató viselkedéseket és az ezeket képviselő emberszerű lények megrögzöttjeit.

Ezért szellemi, értelmi változásnak is be kell következnie. Rá kell vezetni az embereket a logikus gondolkozáson alapuló összefüggések meglátására és a hazugságok felismerésére.
Ezt a harcot elsősorban lélekkel és erkölcsi alapon lehet megvívni, majd a tudatosság felvértezésével és további eszközök alkalmazásával lehet megnyerni!

Ez a világ egy veszélyes hely, nem csak azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt is, akik ezt tétlenül nézik.
Sorsunk az lesz, amit majd megérdemlünk.
Mindannyian azért születünk a földre, hogy tanuljunk egymástól, tanítsuk egymást és hasznos részesei legyünk a társadalomnak.
Merj jó lenni! Jóságodért már életedben nagynak fognak tartani.
Merj, ne félj! A Jóisten legnagyobb szövetségese a bátorság, legfőbb ellensége a félelem, a szorongás. A félelem a hit fordítottja: ilyenkor nem a jóban hiszünk, hanem a rosszban. A félelem csak egy káprázat, taszítsd ki magad belőle, mert rád is szükség van!

Végül, de nem utolsóként, a jelen helyzetben nem visszafelé kell nézni, hanem előre. Előttünk az út, előttünk a jövő, tessék azt nézni, azt építeni.
Tedd, ne próbáld, mert ma már nagyobb probléma a jövő, mint a múlt.
Lásd azt, hogy az amit most teszel, az az, ami holnap leszel.
A küzdelmedhez társuljon a kétségek nélküli kitartás!

...a változás mi magunk kell legyünk!

Váradi Sándor

2010 november 11.


Nincsenek megjegyzések: